Voor wie?

thema

U kan bij ons terecht : – als u overweegt te stoppen met gebruik of in het prille begin van uw herstel staat – als u (een tijdlang) nuchter bent maar tegen bepaalde zaken aanloopt die uw herstel belemmeren (oud gedrag, relatieproblemen…) – als u partner of familielid bent van iemand met een afhankelijkheid/ verslaving […]

U kan bij ons terecht :

– als u overweegt te stoppen met gebruik of in het prille begin van uw herstel staat
– als u (een tijdlang) nuchter bent maar tegen bepaalde zaken aanloopt die uw herstel belemmeren (oud gedrag, relatieproblemen…)
– als u partner of familielid bent van iemand met een afhankelijkheid/ verslaving
– als u een opname wenst met professionele nabehandeling van u en uw familie/partner
– als u behoefte heeft aan groepsessies waarbij gewerkt wordt aan specifieke thema’s ; verdieping van 12 Steps-thema’s, partners van SLA (Seks & Love Addiction), game en internetverslaving en partners van verslaafden (Co-dependency). Vertrouwelijkheid en discretie worden gewaarborgd.

Wij werken volgens de 12 Stappen methodiek die gehanteerd wordt in de  AA (Alcoholics Anonymous) op een cognitieve  gedragsmatige wijze (Minessota Model). Opnames gebeuren enkel in 12 Stappen klinieken, waarbij het proces van de cliënt nauw wordt opgevolgd en intensief contact met de familie thuis wordt onderhouden.

De individuele- en groepssessies worden professioneel begeleid door klinisch psychologen en therapeuten met bijna 20 jaar ervaring in de verslavingszorg.